Aluscand AB

ErTe

ErTe profilsystem är speciellt utformat för dig som ställer höga krav på hållfasthet och stabilitet. Profilerna, knutarna och tillbehören utgör ett komplett och estetiskt tilltalande system för nästan alla användnings områden. Inredningar för storkök, varuhus, butiker, kontor och museum är bara några exempel.

74528036 SpMUV

Systemet finns i både permanent och demonterbart utförande. Det ger ett otal kombinationsmöjligheter för den fantasifulle. Den geniala konstruktionen gör monteringen både snabb och effektiv.
Vi hjälper dig gärna med speciallösningar.

Knutar som håller

De har 16 fästpunkter, som ger en belastningstålig och hållfast fog. Deras unika sinnrika utformning gör att de enkelt passar in i profilernas förstärkta hörn.
De är antingen av enbart aluminium eller har även en ingjuten, förlängd kärna av stål, överdragna med ABS-plast. Samtliga knutar har en diameter på 25 mm, samt raka eller runda hörn.  

25089618 NMfw3 enhanc
Erte vagn

Profiler som passar

Vi har ett sortiment för de flesta ändamål. Förstärkta innerhörn med en genomtänkt utformning gör profilerna både stabila och lätta att foga samman. De har en diameter på 25 mm och finns i två varianter, helt raka eller med ett avrundat hörn. Profilerna är av strängpressad aluminium med en eloxerad, naturlig yta.

Vill du veta mer?
Klicka på produktbroschyren för ErTe